20 april 2024

Come Together in Castricum met o.a. ‘De Autoriteit’ en ‘DJ’s ‘Vierdiep’

CASTRICUM – Zaterdag 6 april presenteert Welzijn Castricum een nieuw cultureel evenement, met een cocktail van live muziek, dj’s, kunst en culinair: Come Together!

In de voorzaal van de Landbouw, Dorpstraat 30, Castricum wordt een lounge gecreëerd, een food bar en een artshop.

Op het podium in de achterzaal spelen o.a. de band ‘De Autoriteit’ en het dj-duo ‘Vier Diep’ live hun muziek. ‘De Autoriteit’ is misschien wel de gezelligste hiphop-act van de lage landen, die vooral opvalt door de geniale Nederlandstalige teksten van frontman Danny Dio. Verwacht wordt een gevoelige ballade over wildplassen, snoeiharde gangster-rap over muggen en een saga over een man wiens leven een hel wordt na een potje straatvoetbal. ‘De Autoriteit’ heeft zeker banden met Castricum, drummer Jair woont er, bassist Snybone is er geboren en gitarist Martijn ging er naar school.

Het dynamische dj-duo ‘Vier Diep’, bestaande uit de getalenteerde Sjoerd en Senne, staat klaar om de dansers te laten swingen met hun unieke mix van 80’s en 90’s muziek.
Geïnspireerd door een diepe passie voor muziek en gedreven door het verlangen om mensen met elkaar te verbinden door middel van geluid, belooft ‘Vier Diep’ een avond vol energie, nostalgie en onvergetelijke momenten.

Meer informatie: www.welzijncastricum.nl
Datum: zaterdag 6 april
Tijd: 20.30-01.00 uur
Waar: De Landbouw, Dorpsstraat 30, Castricum
Kosten: € 7,50 via www.welzijncastricum.nl of aan de deur

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen