20 april 2024

Inhoudelijke ongefilterde cabaretshow met Kim Schuddeboom

BEVERWIJK – Ongeschreven is de eerste avondvullende theatershow op 6 april aanstaande van Kim Schuddeboom. Deze comedydame is al jaren verbonden aan Comedytrain. Als een van de weinige vrouwen weet ze zich gelukkig prima staande te houden naast grote namen als Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Henry van Loon.

Kim loopt al een aantal jaar mee in de Nederlandse stand-upcomedy- en cabaretwereld,
en nu is het tijd voor haar eerste avondvullende voorstelling Ongeschreven, een ongefilterde show vol inhoud die lang niet voor iedereen herkenbaar zal zijn. Maar dat is absoluut geen probleem. Schuddeboom weet uit eigen ervaring dat je prima kunt functioneren in een wereld waarin je andere mensen niet kunt begrijpen. En waarom zou je hen proberen te volgen als je er zelf al niks van snapt?

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 6 april om 20.30 uur zijn te reserveren via
www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen