17 april 2024

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceren Nieuws.nl en IJmond Nieuws de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:
Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 2055877 vermist sinds 20-3 Poes Daantje, gesteriliseerd, gechipt, 6 mnd. Schildpadpoes. Klein, zwart met beige vlekjes, beige boven linker oog en op de hals. Geen staart (stompje). Straat en plaats: Jan van Nassaustraat Castricum.
  • Melding nummer 2054912 vermist sinds 16-3 Poes Petra, 1 jr. Zwart, met een witte bef, witte stip op haar snuit. Witte voetjes op haar voorpoten en sokjes op haar achterpoten. Draagt een halsband met een rood met belletje. Straat en plaats: Hilbersplein Beverwijk.

Gevonden

  • geen
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen