17 april 2024

Touwtrek games

Wesley Smit (www.eventbear.nl), Mats van der Kolk (MPJ Agency) en Marcel Korver (café Ons Plein) organiseren dit jaar voor de eerste keer de TouwTrekGames op de Vlaskamp in broekpolder/Heemskerk.

Op zaterdag 8 juni gaan teams (jeugd t/m 12, recreatief én competitief) de strijd met elkaar aan om ’s Heemskerks roem voor zich te winnen.
`s Middags strijd tégen elkaar, en ’s avonds genieten mét elkaar van een biertje, een BBQ en live muziek.

Dit soort evenementen (polsstok verspringen / highlandgames Evelaer) lijkt helaas steeds minder voor te komen, en wij willen hiermee Heemskerkers weer met elkaar verbinden op een leuke manier.

Verbinding
Verbinding zal ook een ondertoon krijgen in en om het evenement. Want wij als organisatoren zien een samenleving om ons heen die steeds minder met elkaar verbonden is. Ja, tuurlijk, verbonden via 5G met alle uithoeken van de wereld. Maar in het échte leven zien, horen, begrijpen en steunen we elkaar steeds minder. Mentale en fysieke ziekten rijzen de pan uit, en wij geloven dat echte menselijke verbinding iets is dat weer meer in ons alledaagse leven mag verschijnen om met elkaar meer in een goeie richting te gaan. Dus daar gaan we het over hebben – zonder het overdadig zwaar te laten wegen: plezier voorop!

Met een deel van de opbrengst steunen we thenovafoundation.nl – dat vinden we heel belangrijk en samen gaat dat veel beter dan alleen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen