20 april 2024

Informatiepunt Digitale Overheid in Bibliotheek Uitgeest feestelijk geopend

Op dinsdag 19 maart werd door wethouder Judy Kloosterman het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) geopend in Uitgeest. Mevrouw de Boer had de eer voor de eerste vraag na de opening.

Voor wie?
Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft bij het digitaal regelen van zaken op websites van de overheid? Dan ben je niet de enige. Maar liefst 4 miljoen mensen vinden dit lastig.
Vanaf nu kun je elke dinsdag tussen 11.00 en 12.30 uur voor al deze vragen en meer terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in het gemeentehuis Uitgeest. Daar helpen medewerkers van Bibliotheek IJmond Noord je met het vinden van informatie op internet en verwijzen door naar de juiste instanties.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen