17 april 2024

Mishandeling op Driehuizerkerkweg in Driehuis

DRIEHUIS – Zondagmiddag rond half drie is op de Driehuizerkerkweg in Driehuis een man mishandeld.

(bron en foto’s: Inter Visual Studio)

Volgens de politie sprak de man een scooterrijder aan. De bromfietsscooter (geel kenteken) reed op het fietspad, wat niet mag. Daarom sprak de man de bestuurder aan. Achterop de scooter zat nog een dame. Vervolgens werd de man mishandeld. Een ambulance kwam voor de man ter plekke.

Via Burgernet werd een signalement van de jongen en een kenteken van de bromfiets verspreid. Zij hadden een hockeystick bij zich en reden richting IJmuiden. Volgens een buurtbewoner gebeurd het vaker dat bromfietsers op het fietspad rijden op die plek. Het is een afsnijroute naar Santpoort-Zuid.

Het betreffende fietspad is een zogenaamd toeristisch fietspad. Snorfietsen en bromfietsen mogen daar niet.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen