20 april 2024

ISOO 10 jaar in the picture

Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat de mooie glazen locatie aan het Stationsplein in Beverwijk in gebruik werd genomen door wat toen nog de werkgroep Fotografie heette. Deze werkgroep van enthousiaste vrijwilligers waren al enige tijd bezig met het organiseren van exposities, lezingen, workshops en andere activiteiten op het gebied van fotografie. Dit alles onder de vleugels van de Stichting Kunst & Cultuur Beverwijk. Met gepaste trots werd het voormalige Stationsgebouw in het voorjaar van 2014 in gebruik genomen door toenmalig wethouder K&C Beverwijk Cecilia Weel die dóór een grote foto heen als eerste het pand betrad.

Lees meer op: https://www.isoo.nu/expositie/isoo-viert-10-jarig-bestaan-met-expositie/

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen