17 april 2024

Inbrekers na massale klopjacht aangehouden in Beverwijk

BEVERWIJK – Zondagavond rond half acht is de politie in Beverwijk massaal uitgerukt vanwege een poging tot inbraak in een woning aan de Graaf Florisstraat. Uiteindelijk heeft de politie drie aanhoudingen verricht op en rond de Breestraat.

(bron en foto’s: Inter Visual Studio)

Er werd gezocht bij de St.Agathakerk en rond winkelcentrum Beverhof, in de Breestraat. Daarbij werd ook een helikopter ingezet, alsmede politiehonden. Uiteindelijk konden de drie inbrekers konden worden aangehouden.

Even later werd ook nog een andere persoon aangehouden, omdat die mogelijk met een laserpen richting de politiehelikopter zou hebben geschenen.

Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd is volgend de woordvoerder momenteel nog in volle gang.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen