17 april 2024

Mega Paaskermis op P5 van Beverwijkse Bazaar

BEVERWIJK – Van 22 maart t/m 1 april 2024 is de grootste kermis van Noord-Holland voor de derde keer op De Bazaar! Op het parkeerterrein P5 (aan de Parallelweg) komt een megakermis. Maar liefst 60 attracties zijn er te vinden. Daarmee is het de grootste kermis is Noord-Holland deze zomer! Op 22 maart gaat de Megakermis open.

Mega, want het is de grootste kermis van Noordholland! En mega, omdat je in het reuzenrad megahoog over heel Beverwijk en omstreken kan kijken. We hebben de hoogste attracties van Noord Holland! De “Around the World” is bijvoorbeeld een gondelmolen van wel 54 meter hoog. En dan hebben we nog een megaride die CHAOS heet en niet voor niks! Je zit in een stoel die heen en weer beweegt. Die stoel die zit dan weer aan een arm, die rondjes draait. Daardoor krijg je een gevoel van gewichtsloosheid en spanning!

Meer dan 40 attracties!
Er zijn dus megahoge attracties zoals de Time Machine Coaster, de Chaos, de Jumper en de Fun Factory familyride. Zweven doe je op grote hoogte in de Europe Flyer, genieten van het uitzicht in het reuzenrad, sensatie in de Break Dance, Booster en de Gravitron, familyfun in de polyp en de Wipe Out en natuurlijk de Crazy Dance wip. Voor kinderen is er ook van alles. Er is natuurlijk een draaimolen, een familie achtbaan, mini cars en een mini zweef. Hou je van behendigheid dan kun je je hart ophalen bij ander andere de grijpkranen, de pijl en boog en de schietsalon. Verder zijn er de churros, de zuurstokken en andere kermis lekkernijen.

Alles op een rijtje:

  • 22 maart t/m 1 april 2024, dus ook door de week
  • Op P5 van De Bazaar
  • Je kunt parkeren op P4 (vrij-zo betaald) en dan achter Hal 4 langslopen.
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen