17 april 2024

Coffee & Coconuts opent winkel in IJmuiden

Koffiebranderij Coffee & Coconuts start in IJmuiden. Wessel van der Waal is een enthousiaste koffiebrander die vol trots het gehele proces van koffie branden uitlegt aan IJmond Nieuws. Sinds kort is de branderij gevestigd aan de IJmuidense Halkade en brandt niet alleen koffie voor de eigen restaurants in Amsterdam maar ook voor diverse andere horeca-ondernemingen in de regio. “Koffiebranden is nog echt een ambacht”, meldt Van der Waal. Vooral het consistent houden van de smaak vraagt veel kennis van de processen, naast een scherpe neus en goed werkende smaakpapillen. De koffiebranderij is vrij toegankelijk, en geïnteresseerden kunnen zo binnenlopen om naar het brandproces te kijken en een pondje koffie aan te schaffen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen