20 april 2024

SCHILDER JE EIGEN KUNSTWERK IN PIETER VERMEULEN MUSEUM

Hou je van schilderen? Dan ben je op zondag 17 maart van harte welkom in het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis. Tussen 13.30 en 15.00 uur is er dan een speciale workshop boerderijdieren op canvas schilderen. De voorgetekende dieren kunnen door de kinderen
met kwast en verf worden omgetoverd in een eigen kunstwerk.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hieraan deelnemen, onder begeleiding van een volwassene. Kosten: 4 euro (naast de entree voor het museum). Na het knutselen kun je nog een bezoek brengen aan de interactieve tentoonstelling, De Groene Toverboerderij. Kinderen leren in de tentoonstelling over het leven op en rond de boerderij. Een speurtocht maakt daar deel van uit.
Het is niet nodig om te reserveren voor de workshop. De inloop voor de workshop is van 13.30 tot 14.00 uur. Betalen via pin bij de kassa. Er is plek voor 15 kinderen.

Openingstijden
De Groene Toverboerderij is tot en met zondag 1 september te bezoeken op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties (regio Noord) is de tentoonstelling geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa van het museum (betaling via pin).

Het Pieter Vermeulen Museum is gevestigd aan de Driehuizerkerkweg 34d, 1985 EL Driehuis.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen