17 april 2024

Uitnodiging bomen planten Lokaal Klimaat Akkoord

VELSEN – Op 8 maart 2024 planten we op drie plekken bomen voor ingediende duurzame initiatieven op velsengoedbezig.nl. In totaal worden er 100 bomen geplant. Met deze mail willen we u uitnodigen om bij het plantmoment op onderstaande locatie aanwezig te zijn.

Het afgelopen jaar hebben veel inwoners en organisaties initiatieven ingediend op de website Velsengoedbezig.nl. Vanuit het Lokaal Klimaat Akkoord beloven we op deze website voor elk ingediend initiatief dat helpt CO2 te besparen, één boom te planten. De inwoners en bedrijven die de initiatieven hebben ingediend, mogen helpen hun boom te planten. Wethouder Jeroen Verwoort geeft het startsein voor het plantmoment.

Aanmelden 8 maart

Waar:                  Op de hoek van de Briniostraat en de P.J. Troelstraweg
Wanneer:           8 maart van 13:00 tot 14:00 uur
Wie:                     Initiatiefnemers, klimaatpartners, klimaatsupporters, omwonenden, wethouder Jeroen Verwoort, studenten van het Technisch en Maritiem College.

Aanmelden:       Graag vooraf aanmelden via communicatie@velsen.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen