12 april 2024

Informatiebijeenkomst waardevol leven

HEEMSKERK – Hoe vindt u betekenis in uw leven? Hoe gaat u om met de uitdagingen in uw leven? Deze vragen stonden centraal tijdens de eerste bijeenkomst in de “Vitale Huiskamer”, geleid door Dave Wijker, geestelijk verzorger in het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ).
Vanwege het succes van deze eerste bijeenkomst organiseert het RKZ nu maandelijks bijeenkomsten om na te denken over wat uw leven waardevol maakt.

Start bijeenkomst(en)
Vanaf dinsdag 5 maart
kunt u elke eerste dinsdag van de maand in gesprek gaan met geestelijk verzorgers Dave Wijker of Ben Rumping en de andere deelnemers.
Heeft u de eerste bijeenkomst gemist, maar wilt u wel graag aansluiten? Geen probleem, iedereen is welkom!

Locatie & aanmelden
Datum en tijd: elke eerste dinsdag van de maand, vanaf dinsdag 5 maart om 11:00 tot 12:00 uur. Inloop vanaf 10:45 uur.
Locatie: Vitale Huiskamer in Vitaliteitscentrum Fit4You2, Beneluxlaan 205, 1966 WJ Heemskerk. De ingang van de Vitale Huiskamer is aan de zijkant van het pand.

Aansluitend is er een informeel samenzijn om het gesprek voort te zetten onder het genot van een kopje koffie en of thee. Deelname is gratis.
Om uw plaats te reserveren, kunt u zich aanmelden via aanmelden@rkz.nl.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in de vitale huiskamer van Fit4You2.

Vitale Huiskamer
De Vitale Huiskamer is een warme en gastvrije omgeving waar iedereen zich op z’n gemak kan voelen. Het is een ruimte waar mensen van verschillende leeftijden en culturen elkaar op een prettige manier kunnen leren kennen.
Dit is mogelijk door de activiteiten, workshops en programma’s van de maatschappelijke partners. Betrokken partners zijn het Rode Kruis Ziekenhuis, Maatje Z, Stichting Welzijn Beverwijk, het Centrum voor de Kunsten, de GGD, Viva! Zorggroep, RIBW K/AM, FACT en Reakt en de gemeenten Heemskerk en Beverwijk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen