17 april 2024

Peutercafé Akersloot viert eerste verjaardag!

Peutercafé Akersloot viert dinsdag 5 maart zijn eerste verjaardag. Het afgelopen jaar is een periode geweest vol plezier, groei en waardevol contact tussen zowel peuters als ouders in Akersloot en omgeving.

Gedurende het afgelopen jaar werden er activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals knutsel- en yogaworkshops, hielden professionals, op uitnodiging, lezingen die relevant waren voor de ontwikkeling van het kind én werd er gespeeld, gedanst en gezongen.

Kom en vier de ‘verjaardag’ mee!
Om deze speciale mijlpaal te vieren in een feestelijke sfeer, met peuterdansen voor de kleintjes en een heerlijke traktatie, nodigen wij iedereen uit om deel te nemen aan deze verjaardagsviering op 5 maart van 10.00 tot 11.30 uur.
Iedereen is van harte welkom om samen deze bijzondere gebeurtenis te vieren.

Datum: dinsdag 5 maart
Tijd: 10.00 tot 11.30 uur
Waar: Peutercafé Akersloot, Bibliotheek Akersloot, Rembrandtsingel 1
Informatie: Katherine Fergusson, tel. 06 42 89 21 57.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen