17 april 2024

Nick Schilder solo in theater!

The Singer Singwriter Show

Nick Schilder gaat voor het eerst solo de theaters in met de The Singer Songwriter Show. De Volendamse zanger zet hierin grote singer-songwriters als James Taylor, Bob Dylan en
Jackson Browne in het zonnetje.
Nick keert daarmee terug naar zijn ‘oude jeugdliefde’. “Ik speelde deze muziek eindeloos op mijn gitaar en zong deze op mijn slaapkamer. Ik verbaas me erover dat het muziek is die je op de radio amper hoort, maar dat als je zo’n liedje speelt, het voelt als een warm bad en mensen het altijd fijn vinden deze nummers te horen.”

Naast deze golden oldies speelt de zanger ook zijn eerste solonummers na het Nick & Simon-tijdperk. Tussen de liedjes door vertelt Schilder persoonlijke anekdotes en verhalen over de ontstaansgeschiedenis van het singer-songwritergenre.

Kaarten vanaf € 28,50 voor donderdag 29 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via
www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen