20 april 2024

BEVERWIJK – Langs de Plesmanweg kapt de gemeente Beverwijk een aantal bomen in de week van maandag 4 tot vrijdag 8 maart. Dit kapwerk houdt verband met het groot onderhoud dat een maand later start aan de Plesmanweg.

Vanaf april vinden er grootschalige wegwerkzaamheden plaats op het deel van de Plesmanweg tussen de ‘pizza-rotonde’ en de Van Riemsdijklaan. Dit is najaar 2023 al aangekondigd en nadere informatie volgt nog. Dit werk gaat ongeveer een half jaar duren.

Voorafgaand aan deze werkzaamheden wordt begin maart een beperkt aantal bomen gekapt. Voor deze bomen is straks geen ruimte meer langs de Plesmanweg en ze zijn ook niet meer te verplanten. Aannemer Boskalis voert de kapwerkzaamheden uit. De gekapte bomen worden gecompenseerd door ergens anders langs de Plesmanweg nieuwe bomen te planten.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen