20 april 2024

Van Dik Hout Decor nieuwe sponsor Recreanten 1 handbalvereniging Meervogels ’60

AKERSLOOT – Het team Recreanten 1 van handbalvereniging Meervogels ’60 uit Akersloot heeft afgelopen week in nieuwe shirts mogen handballen. De dames worden vanaf nu gesponsord door Van Dik Hout Decor uit Starnmeer.

Deze sponsor was aanwezig bij deze wedstrijd en hij zag het team in een goede wedstrijd winnen van KSV met 19-14. De dames zijn heel blij met de nieuwe shirts en zullen laten zien dat ze ze waard zijn. Ze staan momenteel 2e in de poule.

De dames hebben nog plek op de achterkant van hun shirt voor een 2e sponsor, wilt u hen of een ander team sponsoren bij handbalvereniging Meervogels? Meld u aan bij sponsorcommissie@meervogels60.nl.

Zijn er nog dames die mee willen doen met recreantenhandbal? Meld je aan bij werving@meervogels60.nl. Uiteraard zijn ook andere leden welkom!

Op bovenstaande foto van links naar rechts: Achterste rij: Maarten ten Holt (Van Dik Hout Decor), Esther Leijen, Fleur Admiraal, Robin Deijlen, Romy Sander, Verena Louter, Janneke Both-Kerssens, Monique Kerssens (coach). Voorste rij, Esmee Sander, Chantal Sander, Bente Smit, Nikki Drost, Atie Dekker, Lobke Verduin.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen