20 april 2024

Theater & Taart – Olifantje in het bos (3+)

HEEMSKERK – In januari, februari en maart 2024 presenteert Theater De Cirkel: Theater & Taart! De succesvolle serie met voorstellingen voor kinderen vanaf 3 jaar. Kom genieten van bijzondere verhalen en ga mee op reis langs nieuwe werelden en spannende avonturen. Met een beetje verbeelding is alles mogelijk!

Zaterdag 9 maart om 14.00 uur is de laatste Theater & Taart voorstelling van dit seizoen met ‘Olifantje in het bos’.
Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los, zingen de kinderen. Maar wat nou als het olifantje wél zijn mama kwijtraakt? Samen met twee musici van het Epos Ensemble maakt het olifantje allemaal vrolijke en spannende dingen mee. In deze voorstelling bepalen de kinderen de loop van de voorstelling! Samen met het olifantje komen ze allerlei dieren tegen en worden ze gevraagd mee te zingen, spelen, tellen en noem maar op!
De voorstelling begint en eindigt met een klein gesprekje, juist voor de kinderen die nog niet zo vaak naar een live voorstelling zijn geweest. Zit je lekker? Heb je al eens een voorstelling gezien? Ken je deze instrumenten al? Durf je mee te zingen?
De voorstelling wordt gespeeld door twee musici van het Epos Ensemble in een wisselende bezetting. In De Cirkel spelen Anja Brons op fagot en Lindy Karreman op hoorn.

Kaarten en traktatie:
De voorstelling duurt 45 minuten. Na afloop is er taart en limonade. Deze traktaties zijn bij de prijs inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz. Kaarten voor ‘Olifantje in het bos’ zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl. Aan de deur kun je (mits de voorstelling niet is uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen.

Voorstelling: Theater & Taart – Olifantje in het bos (3+)
Datum: Zaterdag 9 maart 2024
Aanvang: 14.00 uur
Toegang: € 10,00/ € 9,00 (vrienden),

Familieticket € 30,00/€ 26,00 (2 volwassenen + 2 kinderen)

Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel

Podium Laurentz
A. Verherentstraat 1
1961 GD Heemskerk
Reserveren: www.decirkelheemskerk.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen