20 april 2024

Het eerste stadsgedicht van Tineke Jippes

BEVERWIJK – Dit jaar is Tineke Jippes stadsdichter van Beverwijk en is haar eerste gedicht over Meerestein af. Zij levert dit jaar nog vijf gedichten aan.
De in Beverwijk geboren Jippes deed al vaker mee met de verkiezingen, maar altijd buiten mededingen. Gelukkig heeft de vorige stadsdichter, Mattijs Reinen, haar overtuigd om toch mee te doen en is voor heel 2024 de stadsdichter van Beverwijk.

In de bibliotheek aan het Kerkplein ligt de ansichtkaart met het gedicht van Tineke (zolang de voorraad strekt) gratis voor je klaar op de afdeling met poëziebundels en bij de balie. De kaart is ook verkrijgbaar bij cultureel eetcafé Camille en deze keer ook bij de kapper uit het gedicht. Elk nieuw stadsgedicht vind je ook op www.bibliotheekijmondnoord.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen