17 april 2024

Gastvrouwen en heren gezocht voor het IPSOHuis Kennemerland

HEEMSKERK – Het Ipsohuis Kennemerland is er voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker.

De locatie Heemskerk gaat binnenkort verhuizen naar het gezondheidscentrum Broekpolder en een dag extra open. Op maandag en woensdag zijn onze gasten dan welkom voor info/advies, lotgenotencontact, een luisterend oor en activiteiten.

Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe gastvrouwen//heren die zich, op vrijwillige basis, een dagdeel in willen zetten voor onze mooie organisatie.

Vanuit het Ipsohuis wordt een 3-daagse training aangeboden om goed invulling te kunnen geven aan deze functie. Eerst een paar keer meedraaien om te kijken of het iets voor u is, is natuurlijk mogelijk. Voor meer info of kennismaking: info@ipsohuiskennemerland.nl of bel/app 06 39 72 35 80

Over de IPSO-centra
De Centra voor leven met en na kanker bieden (ex)kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden informele psychosociale zorg en ondersteuning. Op een laagdrempelige manier (welkom zonder afspraak of verwijzing) bieden de ruim 4500 gedreven en getrainde vrijwilligers lotgenotencontact, cursussen & workshops, voorlichting & informatie, therapeutische begeleiding, gespreksgroepen en evenementen. Met 81 locaties die actief zijn onder de koepel van brancheorganisatie IPSO is er voor vrijwel iedereen dicht bij huis een centrum te vinden. Ga voor meer informatie naar:.
http://www.ipsohuiskennemerland.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen