17 april 2024

Cultuur en sport hand in hand tijdens Zandvoort Light Walk

ZANDVOORT – Gisteravond was Zandvoort de absolute ‘place to be’ voor iedere liefhebber van wandelen en van cultuur. Maar liefst 6700 deelnemers verschenen aan de start op het Badhuisplein in Zandvoort voor de Zandvoort Light Walk.

De wandelaars konden kiezen uit diverse afstanden variërend van 6 tot wel 18 kilometer, met langs iedere route een aantal fraaie lichtkunstwerken en straattheater-acts. Daarbij waren veel deelnemers ook zelf vaak uitgedost met allerlei lichtelementen. 

Een bijzondere avond, ook voor KNRM, die door de organisatie (Le Champion) was uitgekozen tot aan het evenement gekoppelde goede doel en deze avond dan ook een cheque van ruim drieduizend euro in ontvangst mocht nemen. 

IJmond Nieuws was ook aanwezig in Zandvoort en maakte bijgaande beeldimpressie: 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen