20 april 2024

NIEUWE EXPOSITIE IN PIETER VERMEULEN MUSEUM

DRIEHUIS – Het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis toont tot 1 september werk van kunstenares Ineke Bethlehem uit Heemstede.

Ineke schildert al meer dan 30 jaar en haalt haar inspiratie uit de natuur en het buitenleven. Natuur, dieren, maar ook oude gebouwen en pittoreske plekjes inspireren haar. Het tentoongestelde werk bestaat uit aquarellen met impressies van het leven op en rond de boerderij. Dat sluit naadloos aan bij de nieuwe, interactieve tentoonstelling in het museum: De Groene Toverboerderij.

Ruimere openingstijden vakantie
De Groene Toverboerderij is tot en met zondag 1 september te bezoeken op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens de voorjaarsvakantie (in regio Noord – van 17 t/m 25 februari) is het Pieter Vermeulen Museum geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa van het museum (betaling via pin). Het Pieter Vermeulen Museum is gevestigd aan de Driehuizerkerkweg 34d, 1985 EL Driehuis.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen