20 april 2024

Open Huis Dalí College ongekend succes

HEEMSKERK – Afgelopen woensdag 7 februari opende het Dalí College om 16:00 uur haar deuren voor potentiële brugklasserleerlingen en hun ouders en verzorgers. Ruim voor die tijd stonden er al veel leerlingen uit groep 7 en 8 ongeduldig te wachten tot ze naar binnen mochten.
Het aantal bezoekers tijdens het Open Huis was zo groot, dat we kunnen spreken van een ongekend succes!

Magazines
Bij binnenkomst werd elke leerling persoonlijk ontvangen. Daarbij kreeg de leerling een tasje met inhoud en een fullcolour magazine met informatie over de school. Er lag een bepaald aantal tasjes en magazines klaar, gebaseerd op eerdere bezoekersaantallen van het Open Huis. Halverwege moest men echter op stel en sprong extra tasjes vullen en magazines neerleggen, zodat elke leerling bediend kon worden. Het uiteindelijk aantal bezoekers heeft de verwachtingen van het Dalí College ruim overtroffen!

Uniek
Het Dalí College is een school voor mavo en havo. Naast de reguliere mavo-havo- en havoklassen biedt de school ook een Sport & Managementklas en een Technologie & Designklas aan.
Sinds cursusjaar 2023-2024 is er naast een mavo-havo ook een havo Technologie & Designklas.
Uniek in de regio is het feit dat de havo, die het Dalí College aanbiedt, een volwaardige praktische havo is. Door de koppeling van theorie en praktijk, zorgt dit voor een betere aansluiting op het HBO.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over alles wat het Dalí College aanbiedt? Bezoek dan onze speciale website voor groep 8 leerlingen www.welkomophetdali.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen