20 april 2024

Dieren en hun kleuren op Kinderboerderij De Baak op 21 februari

BEVERWIJKHeb jij altijd al willen weten waarom het ene dier een opvallende kleur heeft en het andere dier juist niet? Kom dan op woensdagmiddag 21 februari naar Kinderboerderij De Baak in Beverwijk.

Wat is er te doen?

Het wordt weer een hele bijzondere middag over dieren en kleuren. Je kan knutselen en een  speurtocht met leuke opdrachten doen. Je mag jezelf verkleden als dier zodat je juist wel of niet opvalt! Zie jij welk dier verstopt zit in de vijver? Deze activiteiten zijn op woensdagmiddag 21 februari 2024 tussen 14:00 en 16:00 uur. Het is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom. Leuk als jij ook komt!

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl , voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten! Kinderboerderij de Baak is gevestigd op Westerhoutweg 18 te Beverwijk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen