17 april 2024

De Neven van Ed – Golden Earring Tribute

Op zaterdag 22 juni staan De Neven van Ed weer in Podium Laurentz!

Na hun uitverkochte show van afgelopen december komen de Neven deze zomer de tent weer volledig op z’n kop zetten. Dit belooft echter een extra bijzondere avond te worden, want voor de allereerste keer spelen De Neven van Ed een speciale ’tribute’ avond met de grootste hits van de meest succesvolle rockband van Nederland: Golden Earring!

Golden Earring heeft meer dan 50 jaar lang de wereld veroverd met hun tijdloze klassiekers, zoals ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’, ‘Going To The Run’,‘Another 45 Miles’, ‘The Devil Made Me Do It’ en ‘Back Home’. Helaas is de band in 2021 gestopt, maar hun muziek leeft voort in de harten van vele fans.

De Neven van Ed zullen met deze avond een passend eerbetoon brengen aan de omvangrijke nalatenschap van Golden Earring. Ze zullen niet alleen de bekende hits spelen, maar ook de minder bekende pareltjes uit het Earring-repetoire die de echte Earring fans zullen waarderen. Kortom, een feest der herkenning waar de energie vanaf spat!

De Neven van Ed bestaat uit vijf muzikanten:

  1. Ton Cabret (gitaar)
  2. Ruud Huhl (drums)
  3. Nick Didden (zang en gitaar)
  4. Claudio Ferraro (bas)
  5. Jeffrey Daan (leadsinger en keys)

Met covers van o.a: The Rolling Stones, Dire Straits, Golden Earring, The Beatles, AC/DC en Pink Floyd.

Grand Café/Podium LAURENTZ, Anthony Verherenstraat 1, 1961 GD HEEMSKERK, tel. 0251-309000.

denevenvaned.nl/golden-earring-tribute

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen