17 april 2024

Jeroen strijdt voor het Prinses Maxima Centrum

Jeroen van Veen is gaan hardlopen met als doel: Een miljoen euro voor het Prinses Maxima centrum, het kinderziekenhuis waar de strijd tegen kanker centraal staat. Aanvankelijk had Jeroen een streefbedrag van 10.000 euro als doel, maar door de gigantische steun van vele winkeliers en horeca-ondernemingen in met name Castricum en Limmen is de actie, een jaar lang tenminste 10 kilometer per dag rennen, uitgelopen tot een “miljoenenproject”. De teller staat momenteel op ruim 7 ton! Op 3 maart wordt op het horecaplein van Grand café Balu en restaurant Brutaal in Castricum het bedrag bekendgemaakt wat tot dat moment bij elkaar gelopen is. De finishlijn van Jeroen’s sponsorloop is op 24 maart as. met “De Zestig van Texel”.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen