29 februari 2024

Meezingcabaret met Vuile Huichelaar in Beverwijk

BEVERWIJK – Al jaren vieren de ongekroonde Koninginnen van het meezingcabaret, Paulette Willemse & Saskia van Zutphen, op theatrale wijze het leven. Elke nieuwe voorstelling van ‘Vuile Huichelaar’ laat een spoor van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter. Én een enkele man…
Begonnen als meezingprogramma voor de bedrogen vrouw is Vuile Huichelaar inmiddels een begrip door het hele land. Ook in deze show met een parade aan heerlijk foute liedjes en dito types leggen de koninginnen van het meezingcabaret Paulette Willemse en Saskia van Zutphen menig hedendaags probleem bloot. Spits, herkenbaar, krankzinnig en brutaal, maar nooit ordinair is ook deze show in het Kennemer Theater een masterclass in zorgen vergeten, samen zijn, omdenken en pret maken.

Wij van Vuile Huichelaar zeggen: Kom op 17 februari naar de Foute Liedjes Parade van Vuile Huichelaar in het Kennemer Theater!

Datum: 17-02-2024
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: Kennemer Theater
Tickets: https://www.kennemertheater.nl/programma/4434/de-foute-liedjes-parade/vuile-huichelaar

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen