28 februari 2024

Nieuwe huisvesting Wensen Ambulance

De wensambulance Noord Holland groeit en groeit. Zozeer dat er een derde ambulance bij komt. Het geld voor zo’n nieuwe wagen is onder meer bij elkaar gelopen door de stichting Ropa Run, die de derde ambulance in het nieuwe pand van de Wensambulance op het industrieterrein in Beverwijk feestelijk overdraagt. Burgemeester Smit van Beverwijk verzorgt de feestelijke opening van het nieuwe gebouw van de Wensambulance, die voorheen in Amsterdam gevestigd was. Dit nieuwe onderkomen, beschikbaar gesteld door Zaanbever Houten Vloeren, is ruim genoeg voor nog meer rijdend materiaal, zo is er mogelijk aan het van het jaar nog een vierde ambulance op komst. Momenteel maken de Noordhollandse wensambulances zo’n 400 wensritten per jaar, maar dat kan met de nieuwe wagen uitgroeien tot 600 wensritten par jaar.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen