28 februari 2024

Nieuwe gastvrouwen en -heren welkom bij centrum voor leven met en na kanker in Santpoort Noord, Heemskerk en Haarlem Zuid

HEEMSKERK – IPSO Huis Kennemerland is een centrum voor leven met en na kanker. Het is voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Het bestaat al 11 jaar en heeft locaties in Santpoort Noord, Haarlem Schalkwijk en Heemskerk. Gasten komen bij ons voor een luisterend oor, lotgenotencontact, activiteiten of informatie. Er is koffie en thee en de kaarsjes branden.

Gastvrouwen en/of gastheren zijn ontzettend belangrijk voor het inloophuis. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, zijn het luisterende oor en zorgen dat de ruimtes klaar zijn gemaakt voor de activiteit. De gastvrouwen en/of gastheren worden begeleid door de coördinator van de locatie. Alle vrijwilligers zijn verplicht om een 3-daagse training te volgen. Dat zijn sowieso erg leuke dagen! Ben of ken jij iemand die gastvrouw/gastheer zou willen zijn? Dan maken we graag kennis met je.

Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? Bel voor Haarlem Schalkwijk op dinsdag of donderdag naar Manon Boom 023-8885368 (coördinator). Voor Santpoort bel of app je op dinsdag, woensdag of donderdag met Barbara van der Weiden naar 06-18745795 (coördinator) en voor de locatie Heemskerk kun je op dinsdag en woensdag contact opnemen met Sheila Bijtenhoorn, 0624519839 (coördinator).
Mailen kan ook! Doe dat naar: info@ipsohuiskennemerland.nl

Volg ons op Facebook of kijk op onze website: www.ipsohuiskennemerland.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen