22 februari 2024

ComedyPact Festival – Maak kennis met 2 comedy-acts op één avond

Beverwijk – Tijdens het ComedyPact Festival in Beverwijk geniet je van een cabaretier én een cabarettrio op één avond. Maak kennis met de humoristische voorstelling over “de vrouw van nu “ van DE MEIDEN van toen, en ontmoet Lonneke Dort met haar bijzondere stemgeluid en pakkende humor.
Allen topvrouwen die staan voor topcabaret.

DE MEIDEN van toen –  Zienderogen
Opeens is alles binnen handbereik. Het regent mogelijkheden. Het sputtert onrust. Er verdwijnen dingen, er verschijnen veranderingen. Het ene moment wil je schreeuwend op de barricade staan en het andere moment wil je doelloos in het rond dwalen. Tijdens de show gaan DE MEIDEN hierover kletsen, schaterlachen, tranen met tuiten huilen en mooie liedjes zingen.

Lonneke Dort – Wat mij betreft
Lonneke werd wildernisgids en is er klaar voor om tijdens de apocalyps het bos in te trekken. Tot die tijd is ze in ons midden en probeert ze zich te verhouden tot beige mensen, groetjes en sudderen in je eigen comfortzone.
In 2020 werd Lonneke uitgeroepen tot één van de negen cabaretiers van de NRC 101 Nieuwe Talenten.
Met haar bijzondere stemgeluid en pakkende humor laat Lonneke je de wereld vanuit haar perspectief bekijken.
Kortom, een unieke combinatie van 2 shows die samen zorgen voor een avondvullend programma.

Datum: 15-02-2024
Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Kennemer Theater – Beverwijk
Tickets:
https://www.kennemertheater.nl/programma/4176/de-meiden-van-toen-zienderogen-en-lonneke-dort-wat-mij-betreft/comedypact

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen