28 februari 2024

Telstar-trainer Mike Snoei ontslagen vanwege teleurstellende resultaten

VELSEN – Telstar heeft Mike Snoei ontslagen, dat meldt de club maandag op de website. De trainer wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten van Keuken Kampioen Divisieclub.

De laatste verwinning van Telstar was op 17 november op bezoek bij FC Den Bosch. De club wacht daarmee al 2,5 maanden op een zege is afgezakt naar de laatste plaats. De 6-1 nederlaag afgelopen vrijdag tegen MVV is mogelijk het laatste zetje geweest voor de clubleiding om in te grijpen en de 60-jarige trainer aan de kant te zetten.

“Mike heeft er alles aangedaan om er het maximale uit te halen. Aan zijn arbeidsethos en beleving heeft het zeker niet gelegen, maar we hadden gehoopt en verwacht dat het beter zou gaan. Dit is helaas niet gelukt”, zegt technisch manager Peter Hofstede over het ontslag van Snoei.

Snoei was bezig aan zijn tweede periode bij Telstar. In zijn eerste periode 2017/18 deed hij het erg goed en bereikte Telstar de halve finales van de play-offs. In 2019 vertrok Snoei naar De Graafschap. In 2022 keerde hij terug in Velsen-Zuid en daar komt nu dus een voortijdig einde aan. Wie Snoei gaat opvolgen is nog niet duidelijk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen