22 februari 2024

Wereldkankerdag in Kennemerland

HEEMSKERK –

HEEMSKERK – Rond Wereldkankerdag organiseert IPSO Huis Kennemerland in Haarlem, Heemskerk en Santpoort een Open Dag.

Wees welkom in één van onze Centra voor Leven met en na Kanker. Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar één op de twee Nederlanders in zijn of haar leven mee wordt geconfronteerd. Wij zijn er voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker, hun naasten of nabestaanden. In Heemskerk/IJmond ben je welkom op woensdag 7 februari.

De deuren zijn geopend tussen 10.00 – 16.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.
Naast een luisterend oor en info en advies staan op onze locaties koffie, thee en lekkers klaar. Je kunt een rondleiding krijgen door onze locatie en we vertellen je graag over het
activiteitenprogramma. In Heemskerk kunt u van 10.30 -11.30 gratis deelnemen aan een yogales of aan een lotgenotenbijeenkomst van 10.30 – 12.00 uur. Bovendien maakt iedere gast die deze dag langskomt kans op een kadobon voor een craniosacraal sessie t.w.v. €60 waarmee diegene in Studio Maandacht, van onze yogadocente Sandra Zappeij, een sessie kan komen ondergaan (sandra@moonfloweryoga.nl).

Onze locatie bevindt zich aan het Lauraplein 1 A, 1961 GP Heemskerk
Meer info op www.ipsohuiskennemerland.nl of mail naar info@ipsohuiskennemerland.nl

Over de IPSO-centra
De Centra voor leven met en na kanker bieden (ex)kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden, informele psychosociale zorg en ondersteuning.

Op een laagdrempelige manier (welkom zonder afspraak of verwijzing) bieden de ruim 4500 gedreven en getrainde vrijwilligers lotgenotencontact, cursussen & workshops, voorlichting & informatie, therapeutische begeleiding, gespreksgroepen en evenementen.

Met 81 locaties die actief zijn onder de koepel van brancheorganisatie IPSO is er voor vrijwel iedereen dicht bij huis een centrum te vinden. Ga voor meer informatie naar www.ipso.nl .

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen