22 februari 2024

Bijeenkomst “Vrouwen voor vriendschap”

HEEMSKERK – Soms heb je een hartsvriendin waar je alles mee doet. Maar niet altijd. Je verandert zelf, je vriendschap dus ook. Maar hoe maak je nieuwe vriendinnen? Zeker als je het druk hebt met je (vrijwilligers)werk, (klein)kinderen etc.
MET Heemskerk nodigt je uit om het eens over een andere boeg te gooien!

Ben je net verhuisd en ken je weinig mensen? Heb je veel vrije tijd en zit je op de bank te denken: tja, en wat nu? Of heb je het juist heel druk en geen tijd om nieuwe contacten te leggen? Zijn je kennissen druk met kinderen of kleinkinderen en jij niet? Dan kan dit de oplossing zijn.

Kom met ons speeddaten voor vriendschap (Ladies only). Ontmoet andere vrouwen die ook op zoek zijn naar nieuwe vriendinnen. Leeftijd 45+. We maken het samen gezellig met een hapje en een drankje. Je gaat kort in gesprek met andere deelnemers en na afloop is er gelegenheid om samen nog wat te drinken.

Interesse? Bel voor info of meld je aan bij Gönül Güler (tel 06-24520326) gonul.guler@metheemskerk.nl
of Ingrid Dudink (06-48457632) ingrid.dudink@metheemskerk.nl
Entree incl. kopje koffie/thee, hapje en 1 drankje: €5,00
Graag aanmelden vooraf i.v.m. catering.
Zondag 11 februari van 14.00-16.00 uur
Locatie: Buurtcentrum de Schuilhoek, van Bronckhorststraat 1, Heemskerk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen