29 februari 2024

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:

Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 2044085 vermist sinds 20-1 Poes Rodge, gesteriliseerd, 5 jr. Schildpadpoes, zwart met oranje/bruine en witte vlekjes, opvallende oranje/bruine vlek op het voorhoofd. Rood kinnetje, wit befje. Wit voetje achter. Ze heeft drie pootjes. Straat en plaats: Kapelweg Limmen.

Gevonden

  • geen
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen