29 februari 2024

SBB doneert 2.500 euro aan Evenementenmakelaar

BEVERWIJK – In plaats van een kerstattentie aan relaties doneert SBB Ontwikkelen en Bouwen uit Beverwijk een bedrag van 2.500 euro aan de Evenementenmakelaar.

Het is wetenschappelijk bewezen: voldoende beweging is goed voor de leerprestaties van kinderen. Maar het effect van een actieve leefstijl is veel breder. Kinderen leren bijvoorbeeld door sport wat respect betekent, hoe je moet omgaan met winnen en verliezen. Sport en bewegen haalt je uit een sociaal isolement en maakt je minder kwetsbaar. Jong of oud, het maakt niet uit; als je genoeg beweegt kun je meedoen in de samenleving en blijf je gezonder. Sport en bewegen is bovendien een bindmiddel voor sociale samenhang en contact en draagt zo bij aan de leefbaarheid in wijken en buurten. SBB draagt hier graag een steentje aan bij.

De Evenementenmakelaar vervult in onze regio hierin een belangrijke functie. Om dit beter en duurzamer mogelijk te maken doneert SBB aan de Evenementenmakelaar een bedrag van € 2.500. Hiervoor zal een elektrische bakfiets worden bekostigd, zodat op een meer duurzame manier de sportactiviteiten kunnen worden georganiseerd.

Als tegenprestatie zal de Evenementenmakelaar komende zomer enkele vrije inloop sportbijeenkomsten organiseren voor de jeugd. Bijvoorbeeld op het speel-/sportterrein aan de Wijk aan Duinerweg in Beverwijk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen