22 februari 2024

Scootmobielgroep “De RondRijders” zoekt 2 nieuwe begeleiders

De RondRijders bestaan alweer 6 jaar en gaan vanaf het voorjaar tot het najaar een aantal keren met elkaar op pad. In de wintermaanden ontmoeten zij elkaar 1x in de maand op een warme binnen locatie. Het doel van deze activiteit is om met elkaar lekker naar buiten te gaan, elkaar te ontmoeten, om tips & trucs met elkaar te delen en niet te vergeten, voor de gezelligheid. Omdat de scootmobielgroep zo’n groot succes is, zijn we dringend op zoek naar extra begeleiders.


Lijkt het je leuk om mee te helpen? Heb je een beetje kennis van het fietspadennet in de regio, organisatorische talenten en maak je graag een praatje? En ben je in bezit van een (elektrische) fiets of scootmobiel? Dan pas jij zeker bij de groep!
Misschien vind je het leuk om met een ‘proefrit’ mee te gaan, om kennis te maken, de sfeer te proeven en om te kijken of het bij je past?


Interesse? Neem dan contact op met Karin Koks, tel.: 06-1996 544 (di, wo, do van 10 – 14 uur) of Buddy Mooyen, tel.: 06-8501 9004; email kan ook: karin.koks@metheemskerk.nl of buddymooyen@hotmail.com

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen