22 februari 2024

Theater & Taart – Theatergroep Houtje Touwtje: De Kleine Prins (6+)

HEEMSKERK – In januari, februari en maart 2024 presenteert Theater De Cirkel: Theater & Taart! De succesvolle serie met voorstellingen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kom genieten van bijzondere verhalen en ga mee op reis langs nieuwe werelden en spannende avonturen. Met een beetje verbeelding is alles mogelijk!
Zaterdag 13 januari start de serie met de voorstelling ‘De Kleine Prins’ van Theatergroep Houtje Touwtje. Een eigentijdse bewerking van het bekende boek van Antoine de Saint-Exupéry. Een vliegtuigje stort neer in de woestijn en de piloot, amper bekomen van de val, kijkt recht in de ogen van de Kleine Prins, die hem vraagt: ‘Toe, teken een schaap voor me?’
Zo start een reis met de Kleine Prins door zijn wondere wereld vol onbegrijpelijke volwassenen, een Slang en een Vos en natuurlijk: Zijn geliefde Roos, die hij achterliet, maar die hij nu terug moet vinden.
We leren over de ware betekenis van vriendschap en dat je de werkelijkheid alleen goed kan zien als je durft te kijken met je hart.
Op hun eigenzinnige wijze hebben de mannen van Houtje Touwtje een uitvergrote kijkdoos gecreëerd waarin een wereld in- en uitschuift die letterlijk van bordkarton is gemaakt. Deze frisse kijk op de klassieke poppenkast is van eigen hand, net als de poppen en de muziek, die dit keer live wordt uitgevoerd.

Kaarten en traktatie:
De voorstelling duurt 45 minuten. Na afloop is er taart en limonade. Deze traktaties zijn bij de prijs inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz. Kaarten voor ‘De Kleine Prins’ zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl.

Aan de deur kun je (mits de voorstelling niet is uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen.
Voorstelling: Theater & Taart – Houtje Touwtje: De Kleine Prins (6+)
Datum: Zaterdag 13 januari 2024
Aanvang: 14.00 uur
Toegang: € 10,00/ € 9,00 (vrienden)
Familieticket: € 30,00/€ 26,00 (2 volwassenen + 2 kinderen)

Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel
Podium Laurentz
A. Verherentstraat 1
1961 GD Heemskerk
Reserveren: www.decirkelheemskerk.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen