29 februari 2024

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:

Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 2038400 vermist sinds 23-12 kater Harry, gecastreerd, gechipt, 9 maanden. Zwart met een wit snorretje, bekje, bef, borst en buik. Witte sokjes. Hij is groot, lijkt volwassen. Straat en plaats: Eergetouw Beverwijk

Gevonden

  • geen
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen