22 februari 2024

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:

Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 2037006 vermist sinds 14-12 Kater Sammie, gecastreerd, gechipt, 5 jr. Grijs/zwart cypers gestreept, witte snoet, bles, bef, buik, voorpoten witte tenen, achterpoten witte kousen. Ontstoken plek op de buik, waar hij medicatie voor nodig heeft. Straat en plaats: Hélène Mercierhof Castricum.
  • Melding nummer 2036575 vermist sinds 10-12 Poes Bibi, gesteriliseerd, gechipt, 2 jr. Cypers rood, witte pootjes, wit neusje en befje. Witte vlek in de nek. Straat en plaats: Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat Limmen.

Gevonden

  • Melding nummer 2036287, gevonden op 10-12 Lapjes Poes, geen chip, +/- 8 maanden Witte snoet, hals, borst, buik en pootjes. Zwart masker, kop, rood streepje tussen de oren, rug en staart rood en zwart gevlekt. Staart met rood puntje. Straat en plaats: Jan Hobergstraat Castricum.
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen