22 februari 2024

Santa bij Atelier Bakkum

BAKKUM – Elke vrijdag tot 12 januari is de expositie ‘Voce’ van 13 tot 18 uur te beleven bij het Atelier van beeldhouwer en fotografe Marina Pronk & schilderes Sabrina Tacci aan de van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum.

Sabrina: “Voce is het Italiaanse woord voor stem maar nu zouden we ook ‘la voce del Natale’, de stem van Kerst mogen zeggen! In ‘Voce’ verbeeldt de rijke klankkleur van mijn tarotserie de prachtige meerstemmigheid in live muziek.”

Kerstspecial

Marian Huiberts programmeert alweer ruim een jaar live muziek tijdens de open weekenden bij het Atelier van Marina & Sabrina. Ditmaal doet ze er een schepje bovenop met een extra Kerstspecial op vrijdag 22 december: You better watch out, Kamilliedjes is coming to town!

Kamilliedjes bestaat uit de drie Castricumse dames Mariska van der Leij, Lieke Jacobs en Pauline van Schagen. Mariska: “We houden enorm van meerstemmig zingen. Het geeft ons een kick als onze stemmen mooi samen komen, het liefst in een intieme setting en buiten in de natuur. Onze naam – Kamilliedjes – staat daar symbool voor. Op vrijdag 22 december van 14 tot 15 uur brengen we de Kerstsfeer naar Bakkum met een divers programma. We nemen u mee op de arrenslee op een meerstemmige reis langs traditionele klassiekers als ‘Stille Nacht’ en ‘White Christmas’ en langs vele andere verrassende Kerstliedjes.”

Marina: “Als ieder jaar zorgt CAKtwo, het kunstcollectief waarin ik samenwerk met Berend Wijers en Fred Boon, ook weer voor een sfeervol lichtpunt in onze ateliertuin. We hopen op veel gasten dus kom gezellig kijken, luisteren en genieten! Als altijd is de toegang, een natje en een droogje gratis en een vrijwillige bijdrage voor de muziek wordt bijzonder gewaardeerd.”

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen