28 februari 2024

Margôt Ros en Jeroen Kleijne bij boekhandel LAAN

CastricumAanstaande vrijdagmiddag 22 december komen Margôt Ros (bekend van Toren C) & Jeroen Kleijne (bekend van zijn boek; Smeekens) om 16.00u bij Boekhandel laan voor een signeersessie voor hun nieuwste boek ‘Agaath gaat viraal’

‘Agaath gaat viraal’ is de tweede roman van Toren C-actrice Margôt Ros en haar partner Jeroen Kleijne. ‘Zeg maar Agaath’ is het eerste deel en meteen een hit als de vrouwelijke variant op de bekende senioren romanreeks Henrik Groen die in mei 2022 verscheen.

‘Agaath gaat viraal’. het tweede deel, is ook goed los te lezen: De sympathieke en eigenzinnige weduwe Agaath (79) is eindelijk haar zoon David op het spoor, die ze moest afstaan voor adoptie toen hij nog een baby was. Het is Agaaths grootste wens om herenigd te worden met haar zoon, maar er zijn onvoorziene complicaties. Karim, die ondertussen studeert aan de kunstacademie, biedt haar zijn hulp aan: Agaath moet hem op haar beurt helpen met een muzikaal project. En dat project zet het leven van Agaath en Karim volledig op zijn kop…

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen