29 februari 2024

Kerstconcert Cultuurhuis Heemskerk in Kennemer Theater

Op zondag 10 december stonden alle leerlingen van Cultuurhuis Heemskerk in het Kennemer Theater. Het jaarlijkse Kerstconcert werd dit jaar voor het eerst op het podium van het theater gehouden. Naast de optredens van de leerlingen, was er ook een kleine rol voor burgemeester Alexander Luijten.

Voor elke leerling was er een eigen plek in de voorstelling. De tekenleerlingen maakten een stuk van het decor, theaterleerlingen transformeerden in serieuze acteurs, negen verschillende instrumentgroepen mochten optreden met als grote klapper het ‘Cultuurhuisorkest’ waar bij elkaar bijna 100 leerlingen samen op het podium stonden. De voorstelling volgde het verhaal over een kindje die geen nachtlampje meer aan mocht hebben, waardoor hij vervolgens de kerstverlichting uit het dorp saboteerde. Gelukkig werd de oplossing gevonden en mocht de Heemskerkse burgemeester de kerstverlichting in het dorp ontsteken waarna er met elkaar natuurlijk kerstliedjes werden gespeeld en gezongen.  

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen