28 februari 2024

Comedy night in Wijk aan Zee

WIJK AAN ZEE – Een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een komische try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende er ervaren comedians.

In een knusse cafésetting wisselen ruim 5 tot 6 verse talenten en professionele comedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.

De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door een ervaren Master Of Ceremony. Deze verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians een voor een naar voren.

Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen! Ditmaal o.a.: Cristian Pielich (MC), Steven Stol, Hank, ‘Mike’ Stamatios Doulis., Aniek van Onzenoort, Jeremy Schuurman, Caroline van Lingen, Hank en Nadaav Chermon.

De Comdey night is op donderdag 14 december vanaf 20:30 in taverne het Boegbeeld en de entree is gratis.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen