22 februari 2024

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:

Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 2033840 vermist sinds 23-11 kater Mickey, gecastreerd, 11 jr. Vrij klein, korte staart, grijs/zwart cypers gemarmerd met een witte bef, witte snoet, zwart vlekje op lip. Witte voetjes voor, Witte sokken achter, wit op zijn buik. Rechter pootje voor witte streep achterkant. Straat en plaats: Hazelaarhof Beverwijk.

Gevonden

  • geen
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen