28 februari 2024

Vrijwilligers: Castricum is blij met jullie!

Castricum – Vrijwilligers in de gemeente Castricum konden, als blijk van waardering voor hun tijd en inzet, in het kader van “Vrijwilligers Bedankt 2023” gehouden van 4 t/m 12 november 2023, een keuze maken uit een ruim aanbod aan activiteiten, cadeaubonnen/pakketten of workshops.

De volgende ondernemingen hebben “Vrijwilligers Bedankt 2023” mogelijk gemaakt:
Gezond Natuur Wandelen, Ingrid Frissen (Praktijk Friss&Kunst), Coen Hamelink (Coen Graphics), Bakker Brakenhoff, De Wereldwinkel, Hof van Kijk Uit, Jacobshoeve Bakkum, Inspiri (Castricum), Mieke Rozing Inloopatelier, De Roset Patisserie & Chocolaterie, Tuincentrum Frits Janssen, Nuyens | Tuincentrum, Couture Classe Chandra, Sandra Roubos (Natuurlijk Lichaamskracht) en Drogisterij Visser.

De Gemeente Castricum, Welzijn Castricum en het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Castricum bedanken alle bedrijven en ondernemers voor hun bijdrage aan een geslaagd “Vrijwilligers Bedankt 2023”.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen