29 februari 2024

Pont Akersloot uit de vaart van 4 december tot 16 december

Tijdelijk vervangende pont voor (brom)fietsers en voetgangers

Heemskerk – De veerpont Akersloot, waar dagelijks veel automobilisten, (brom)fietsers en voetgangers gebruik van maken, is binnenkort tijdelijk uit de vaart. Van maandagochtend 4 december tot uiterlijk zaterdagochtend 16 december wordt er een nieuwe motor geïnstalleerd, omdat de huidige hard aan vervanging toe is. De nieuwe motor is zuiniger en schoner. Deze
aanpassing was eigenlijk gepland tijdens de onderhoudsbeurt in mei, maar de motor was
toen nog niet geleverd.

Om ervoor te zorgen dat reizigers zo min mogelijk hinder ondervinden, vaart in deze periode een vervangende pont voor (brom)fietsers en voetgangers. Automobilisten moeten dus tijdelijk omrijden. De vervangende pont zal volgens een aangepaste dienstregeling varen: van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur, en in het weekend tussen 08:00 uur en 19:00 uur.

Na de werkzaamheden zal de veerpont weer varen volgens de reguliere dienstregeling.
Voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling en de werkzaamheden kunt u mailen naar pontveren@castricum.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen