28 februari 2024

Gesloten woning Raadhuisstraat moet weer open

HEEMSKERK – Burgemeester Alexander Luijten heeft op 14 november 2023 een woning aan de Raadhuisstraat gesloten. Dit besluit is genomen in verband met de explosies die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden in de Raadhuisstraat. De rechter heeft bepaald dat deze woning weer open moet.

Het besluit van de rechter betreft een voorlopige voorziening. Het sluiten van de woning is een besluit van de burgemeester. Tegen dit besluit kan de bewoner beroep aantekenen bij de rechtbank.

Burgemeester Luijten: Ik stel rust en veiligheid bewoners voorop
De rechter heeft bij zijn besluit alle belangen afgewogen. Burgemeester Alexander Luijten: “De rechter heeft het belang van de bewoner zwaarder laten meewegen dan het belang van de omgeving. Ik stel de rust en veiligheid van de bewoners voorop. Dit is en blijft mijn eerste en voornaamste zorg. Ik heb de direct betrokken bewoners uitgenodigd om samen met mij hierover in gesprek te gaan.”

Ziet u iets verdachts? Meld het aan de politie
We kunnen deze situatie niet zonder u veranderen. We hebben u nodig. Ziet u iets verdachts?
Vertrouwt u het niet? Meld het dan bij de politie via 112. Als u informatie heeft voor de politie, maar liever anoniem blijft, dan kan dat ook. Hiervoor is het onafhankelijke meldpunt Meld misdaad anoniem bereikbaar op telefoonnummer 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen