28 februari 2024

It’s soultime. En hoe!

Beverwijk – Soulradio luisterde naar de oude souljazz. Ray Charles, Sly & Family, dat soort werk. En steekt die inspirerende muziek in een hip jasje. Toegankelijk en dansbaar. Zoals Michael Franti en Jamiroquai. Luister maar ‘s: https://soulradio.nu Ze zijn al jaren bezig, maar dit jaar zal dan eindelijk hun debuutalbum verschijnen. De ervaren concertganger weet dat opgenomen muziek nog veel meer gaat leven als je de muzikanten live aan het werk hebt gezien. Neem deze kans dus, dansschoentjes aan, en jeuh!


Soulradio, afkomstig uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Limburg, bestaat uit Bas Janssen
(Fender Rhodes, Clavinet, Hammond, zang), Vincent Meelberg (elektrische contrabas) en
Dennis Schaart (drums), met speciale gast Peter Thommassen (gitaar).

Camille live 26 november

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen