29 februari 2024

Kleinkoor Castricum (KKC) IN CONCERT zaterdag 25 november

In de Doopsgezinde Vermaning (VDGIJ), Meerstraat 62, 1942 JD Beverwijk zingt Kamerkoor “KLEINKOOR CASTRICUM (KKC)” op 25 november 2023 o.l.v. Moritz Kellner liederen van Pärt, Andriessen, Distler, Brahms, Whitacre e.a. met intermezzo’s op het orgel van Marco Bij de Vaate. De kerk is open om 14.30. Om 15.00 begint het concert. Daarna hapje en drankje. De toegang is vrij zoals gebruikelijk in een kerk maar na afloop kunt u op de glimmende collecteschalen een vrijwillige bijdrage deponeren. Ook voor deze cultuurmanifestatie geldt “LUCTOR ET EMERGO”!

Om verzekerd te zijn van een plaats stuurt u een mailtje naar reservering@kleinkoorcastricum.nl en vermeld daarin het aantal personen waarvoor u wilt reserveren.

Enthousiast? Heeft u zangervaring, zoekt u een gezellig koor voor een korte termijn (projectlid) of lange termijn (lid) meldt u dan bij de Ledenwervingscommissie van de vereniging. Zie: www.kleinkoorcastricum.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen