22 februari 2024

CDA-VERKIEZINGSBIJEENKOMST OP 17 NOV.“VERKEER EN INDUSTRIE IN DE IJMOND”

HEEMSKERK – Het CDA staat onder aanvoering van zijn nieuwe lijsttrekker Henri Bontenbal meer dan ooit voor zijn traditionele waarden, onder het motto: een fatsoenlijk land, waar we omzien naar elkaar en kiezen voor de ander.

Om te horen wat dit voor de IJmond in de praktijk betekent t.a.v. de onderwerpen Industrie en Verkeer, organiseert het CDA op vrijdagavond 17 november een openbare
verkiezingsbijeenkomst. CDA-wethouder Niek Wijmenga van Beverwijk zal de avond leiden. Er zijn twee sprekers: CDA-Tweede Kamerlid Harmen Krul (nr. 5 op de kieslijst) en Dennis Heijnen, CDA-fractievoorzitter in Provinciale Staten.
Iedereen is welkom bij de bijeenkomst! En na hun inleidingen is er voldoende gelegenheid om met Harmen Krul en Dennis Heijnen in gesprek te gaan, bijv. aan de hand van het CDA-
verkiezingsprogramma dat u kunt lezen op: www.cda.nl/standpunten.
De bijeenkomst vindt plaats in zalencentrum De Vrijburcht, Vrijburglaan 2 te Heemskerk en start op vrijdag 17 november om 20:00 uur. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden en de zaal is open vanaf 19:30 uur voor inloop met een kopje koffie.
De avond wordt georganiseerd door CDA-Velsen, CDA-Beverwijk en CDA-Heemskerk en is mede mogelijk gemaakt door het CDA-Duurzaamheidsnetwerk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen